x
Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Ring på tlf. 97 94 57 11
Eller send en besked:

Tlf: 9794 5711 Brug for hjælp?

Ligeløbstrappen - den enkle, smukke løsning 

En ligeløbstrappe er den mest enkle trappetype og samtidigt også den slags trappe, der fylder mindst i rummet. Derfor vælger mange løsningen med en ligeløbstrappe, hvis pladsen er trang. Trappen forbinder to etager uden at have nogle knæk - i modsætningen til både kvartsvingstrappen og halvsvingstrappen, der begge fylder væsentligt mere i rummet og optager et større grundareal. 

T-10 Ligeløbstrappe med lige trin

T-10 Ligeløbstrappe med skrå indtrin

Send din forespørgsel her!

Se vores flotte ligeløbstrapper

Passer en ligeløbstrappe til dit hjem?

Hos BV Trappen kan du få designet og produceret din nye ligeløbstrappe i træ af den bedste kvalitet importeret fra både Asien, Sydamerika og Europa. Tilfælles har de, at alt vores træ kommer fra bæredygtigt skovbrug. Vi producerer i mange forskellige træsorter og rådgiver altid vores kunder individuelt i hvad, der passer til netop deres behov og hjem. 

Du kan vælge lige nøjagtig den sammensætning af gelænder og træsort som passer ind i din stil og dit hjem. Finder du inspiration i vores andre trappegallerier under kvartsvingstrapper eller halvsvingstrapper, kan vi sagtens tilbyde samme design - bare på en ligeløbstrappe i stedet.

Er du mere til løsninger med glas, stål og krumninger, kan du se vores galleri på designtrapper.

Få specialdesignet din ligeløbstrappe

Hos BV Trappen hjælper og rådgiver vi vores kunder, så I får lige præcis dén trappe, der passer bedst til jeres behov og jeres hjem. Dette gælder selvfølgelig både, når der skal tages stilling til valg af træsorter, valg af trappetype, gelænder og diverse tilvalg.

Ønsker I for eksempel en ligeløbstrappe med repos eller en ligeløbstrappe med stødtrin kan dette sagtens lade sig gøre. 

Vores ligeløbstrapper laves i to forskellige varianter - med eller uden skrå trin. Trapperne kan helt tilpasses efter egne ønsker - det afhænger udelukkende af målene på trappen.

De skrå trin nederst på trappen kan give nogle spændende indretningsmuligheder. 

Vi producerer også ligeløbstrapper til erhverv, så tøv ikke med at kontakte os, hvis din virksomhed står og mangler en specialdesignet trappeløsning.

Pris på ligeløbstrapper - højkvalitetstrapper til lav pris 

Alle komponenter på vores trapper bliver produceret på egen fabrik, hvilket sikrer den mest omkostningseffektive produktion. Dette betyder, at vi har mulighed for at producere billige ligeløbstrapper i allerhøjeste kvalitet.  

Prisen på trapperne varierer selvfølgelig alt efter træsort, mål, design og diverse tilvalg. Kontakt os på 97945711 og få et uforpligtende ligeløbstrappe tilbud.  

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok