x
Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Ring på tlf. 97 94 57 11
Eller send en besked:

Tlf: 9794 5711 Brug for hjælp?

Brug for hjælp? Ring til os på tlf. 97945711!

Indendørs halvsvingstrapper i solidt materiale

Halvsvingstrappen er en elegant og klassisk trappe til dig, som ønsker en fin og funktionel trappe med halvsving. Trappens fleksible funktionalitet og evne til at falde naturligt ind i forskellige boliger har resulteret i, at man typisk finder halvsvingstrapper i etagebyggerier af ældre model eller implementeret i et sofistikeret og minimalistisk hjem. 

En halvsvingstrappes illustration er et 180 graders sving, og du kan få halvsvingstrapper med repos eller uden, for hos os kan du tilpasse din trappe efter egne ønsker - det afhænger kun af halvsvingstrappens mål. Trapperne kan spejlvendes efter ønske og både være højre- og venstregående.

Design din egen skræddersyet halsvingstrappe

Du kan vælge lige nøjagtig den sammensætning af gelænder og træsort som passer ind i din stil og dit hjem. Finder du inspiration i vores andre trappegallerier under ligeløbstrapper eller kvartsvingstrapper, kan vi sagtens tilbyde samme design - bare på en halvsvingstrappe i stedet. Er du mere til løsninger med glas, stål og krumninger, kan du se vores galleri på designtrapper.

T-14 Halvsvingstrappe med repos

T-15 Halvsvingstrappe

Send din forespørgsel her!

Se vores smukke halvsvingstrapper

Vi tegner en halvsvingstrappe efter dine ønsker 

Forskellen på ligeløbs-, kvart- og halvsvingstrapper er, at halvsvingstrappen har tre løb, hvor ligeløbstrappen har ét, og kvartsvingstrappen to. Afhængigt af rummets størrelse og trappens længde, så er det muligt at lave nogle spændende designs af din halvsvingstrappe. 

De kileformede trin er et populært valg blandt danskerne på grund af den bløde, ergonomiske overgang eller pladsbehovet. Trinene på en halvsvingstrappe er bredest ind mod bagvangen og væggen og smallest ud mod forvangen. Er dette ikke noget for dig, så kan vi anbefale en halvsvingstrappe med repos. 

En halvsvingstrappe designes oftest som værende U-formet, men kan sagtens bygges i en S-form. Det hele afhænger af rummets form samt dine ønsker til din fremtidige trappe.

Vi tager hellere end gerne ud til dit hjem for at måle op til din trappe, inden din nye halvsvingstrappes produktion går i gang. Så er vi helt sikre på, at vi har de rigtige mål. 

Smukke halvsvingstrapper i træ

Om du ønsker en lukket halvsvingstrappe, en fritstående halvsvingstrappe eller en halvsvingstrappe med gelænder i glas, så er én ting sikkert - din halvsvingstrappe har krav! Eller det vil sige, at du skal stille krav, for en trappe er ikke bare en trappe, men en fast del af din boligindretning i mange år ud i fremtiden. Derfor er det vigtigt at vælge de helt rigtige materialer, designs og detaljer, som passer til dig og dine boligdrømme.

Din halvsvingstrappes pris

…er forskellig alt efter valg af materiale, mål og tilvalg til trappen, men vi kan love dig, at prisen for halvsvingstrapper er markedets bedste. Din nye trappe er dansk produceret fra vores egen fabrik i Thy, så du er sikret et godt produkt af høj kvalitet, og vores danske montører monterer gerne din trappe, så din halvsvingstrappe er stabil fra dag ét!

Beregningen af halvsvingstrappen overlader du bare til os. Kontakt os på 97945711 for råd og vejledning og få et uforpligtende tilbud.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok