x
Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Ring på tlf. 97 94 57 11
Eller send en besked:

Tlf: 9794 5711 Brug for hjælp?

Brug for hjælp? Ring til os på tlf. 97945711!

Send din forespørgsel her!

Smukke kvartsvingstrapper i træ 

Kvartsvingstrappen er en populær trappetype hos danskerne. Trappens kvarte forløb passer nemlig ind til mange danske hjem og byggestile herhjemme. Den giver massevis af designmuligheder og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Det er både oplagt at bruge kvartsvingstrappen til kælder og til at forbinde de andre etager i huset. 

Det, der definerer den eftertragtede kvartsvingstrappe, er at den har et knæk - eller sving - på 90 grader. Vores kvartsvingstrapper kan designes på et hav af måder: Hvad end du ønsker centervange, repos, stødtrin, en opsadlet kvartsvingstrappe eller noget helt femte kan alt dette lade sig gøre. Vi rådgiver selvfølgelig også i at finde det gelænder, der passer bedst til jeres stil, trappe og hjem. 

Du kan vælge lige nøjagtig den sammensætning af gelænder og træsort som passer ind i din stil og dit hjem. Finder du inspiration i vores andre trappegallerier under ligeløbstrapper eller halvsvingstrapper, kan vi sagtens tilbyde samme design - bare på en kvartsvingstrappe i stedet. Er du mere til løsninger med glas, stål og krumninger, kan du se vores galleri på designtrapper.

Vores kvartsvingstrappe er en trappemodel med 90 graders sving, som fås i 3 varianter:

T-11 Kvartsvingstrappe

Ønsker du en kvartsvingstrappe, som ikke fylder meget mere end en ligeløbstrappe, så er det T11 modellen du skal have. Her drejer man nemlig med det samme, man går op på trappen.

T-12 Kvartsvingstrappe

En klassisk kvartsvingstrappe med et 90 graders sving.

 

 

T-13 Kvartsvingstrappe med repos

T13 kvartsvingstrappe er en trappe udført med et repos.

 

Se et udvalg af vores kvartsvingstrapper

Vi specialdesigner din kvartsvingstrappe efter mål 

… og rådgiver dig, så du får valgt den rigtige træsort og de materialer og trappetype, der matcher lige netop dit behov og dit hjem. Trapperne kan helt tilpasses efter egne ønsker – det afhænger udelukkende af målene på trappen. De skrå trin nederst på trapperne, som kan tilvælges, kan give nogle spændende indretningsmuligheder.

Vi tager også gerne ud og laver mål til din kvartsvingstrappe, inden vi producerer den, så vi er helt sikre på, at den matcher præcis dit hjem. 

Opsætning af kvartsvingstrappe 

Når vi har designet og produceret din nye trappe, kan vi selvfølgelig også være behjælpelige med monteringen af kvartsvingstrappen. Her får du hjælp fra vores professionelle, danske montører og de kører selvfølgelig ikke før det hele spiller!  

Hvad koster en kvartsvingstrappe?

Hos BV Trappen bliver trapperne produceret på vores egen fabrik i Thy. Det betyder, at vi kan levere kvalitetstrapper til markedets bedste priser. 

Prisen på kvartsvingstrapper afhænger af flere forskellige faktorer såsom mål, træsort, materialer og forskellige tilvalg til trappen. Ring til os og få et uforpligtigende overslag på kvartsvingstrappe-prisen.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok