x
Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Ring på tlf. 97 94 57 11
Eller send en besked:

Tlf: 9794 5711 Brug for hjælp?

Brug for hjælp? Ring til os på tlf. 97945711!

Køb trætrapper fra BV Trappen

Står du overfor at skulle købe en ny trappe i træ? 

Hos BV Trappen er vi specialister i trætrapper til indendørs brug, for vi producerer dem selv. Vores materialer er af højeste kvalitet, netop fordi vores erfaring viser os, at det kan betale sig at stille store krav til vores leverandører. 

Når man skal producere trætrapper til huset, som kan holde, kræver det den højeste kvalitet af træ og andre materialer. Vi stiller også krav til vores leverandører, fordi vi ved, at du stiller krav til din trappe. Og det er vigtigt at tænke sig godt om og gøre de rigtige overvejelser, når man skal vælge materialer og trappedele til hjemmets nye trappe. 

Trappen er en del af husets interiør, og den vil man have længe. Trapper er ofte placeret centralt i husets indretning, og er derfor ofte det mest prydende element i hjemmet. Netop derfor skal både du og vi stille store krav til vores leverandører af gode materialer. 

 

Se alle vores trætrapper

Specialdesignet trætrapper med centervange

Hos BV trappen har vi et bredt udvalg af trapper. Du kan få hvide trætrapper, naturfarvede trætrapper, trætrapper med et kvart sving eller andet du ønsker. 

Alle vores indendørs trætrapper er opkaldt efter nordjyske byer, og du finder både en Vorupør Ligeløbstrappe, Thisted trætrappe med kvartsving, Thyborøn Halvsvingstrappe, Agger Hemsetrappe og Klitmøller designtrappe. Der er rig mulighed for at finde en trappe, som matcher dit projekt og din boligs indretning og stil. 

Det betyder også, at vi har trappen, der matcher lige netop dit projekt og dit behov. Vi skræddersyer efter dine ideer og tanker, men vi rådgiver og tilpasser selvfølgelig også ud fra vores bedste viden, og vores bedste erfaringer fra lignende projekter.

 

Få en indvendig trætrappe i gammeldags eller moderne design

Trapper skal holde i mange år. Det kræver de helt rigtige materialer og i ny og næ nye trin på en gammel trætrappe, men også de rette træsorter at sammensætte en trappe der matcher. 

Der er mange elementer, du skal tage med i tankerne, når du vælger design og udformning af en trappe, men heldigvis har vi hos BV-trappen et bredt udvalg af gelændere til trætrapper, håndlister, stolper, og vi har rigtig mange muligheder for tilvalg, så du får lige den trappe du ønsker. Er du på udkig efter en lakeret trætrappe med repo, så er du kommet til det rette sted. Vi bruger vores mange års erfaring til at guide dig gennem hele processen.

 

Forskellige træsorter at vælge imellem

Som du kan se i vores liste over træsorter har vi over 25 forskellige træsorter at vælge imellem. Vi rådgiver meget gerne omkring fordele, ulemper og de mange muligheder, som de forskellige træsorter giver jer. 

Vi arbejder altid med den absolut bedste kvalitet, og vores trapper produceres af træ, som er tørret i ovn således, at de opnår en fugtighed på 8-10%. Vi arbejder med træ fra hele kloden, men henter primært fra Sydamerika, Asien og Europa. Fælles for alle træsorterne er, at de er velegnede til trapper lavet i træ, og at de stammer fra bæredygtigt skovbrug.

 

Oplev færdiglavede trætrapper

Du finder vores trapper i vores showroom i Glostrup, samt rundt i mange danske hjem. Trapperne fra BV Trappen produceres på vores fabrik i Thy, men du kan altså opleve vores trapper i naturlige omgivelser i vores udstilling i Glostrup. 

Ved vores showroom kan du f.eks. se, hvordan det ser ud med en trætrappe ved hoveddøren, eller hvordan en 7 trins trætrappe ser ud. Det er en god ide at besigtige og se nærmere på trapperne, inden du bestiller, så vi anbefaler, at man lægger vejen forbi Glostrup.

Hvad koster en trætrappe? Har du brug for råd eller sidder du med spørgsmål, så tag endelig kontakt til os. Vi sætter en ære i at levere både trapper og service af allerhøjeste klasse, og det vil du opleve, hvis du kontakter BV Trappen. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok