Trætrappe fra BV Trappen

Står du overfor at skulle købe ny trætrappe? Hos BV Trappen er vi specialister i trætrapper, for vi producerer dem selv. Vores materialer er af højeste kvalitet, netop fordi vores erfaring viser os, at det kan betale sig at stille store krav til leverandører. Når man skal producere trætrapper, som kan holde, kræver det den højeste kvalitet af træ og andre materialer. Vi stiller også krav til vores leverandører, fordi vi ved, at du stiller krav til din trætrappe. Og det er vigtigt at tænke sig godt om og gøre de rigtige overvejelser, når man skal vælge materialer og trappedele til hjemmets ny trætrappe, for en trappe er noget man har for livet, og trapper er centrale og ofte prydende elementer i hjemmet.

En trætrappe der matcher dine behov

Hos BV trappen har vi et bredt udvalg af trætrapper. Alle vore trapper er opkaldt efter nordjyske byer, og du finder både en Vorupør ligeløbstrappe, Thisted kvartsvingstrappe, Thyborøn Halvsvingstrappe, Agger Hemsetrappe og Klitmøller designtrappe. Så der er rig mulighed for at finde en trætrappe, som matcher dit projekt og din boligs indretning og stil. Det betyder også, at vi har trætrappen der matcher lige netop dit projekt og dit behov. Vi skræddersyer efter de tanker, du går med i forhold til dit byggeprojekt, men vi rådgiver og tilpasser selvfølgelig også ud fra vores bedste viden omkring trætrappe og vores bedste erfaringer fra lignende projekter.

Trætrapper kræver gode materialer og mange muligheder

Trætrapper skal holde i mange år, og det kræver de helt rigtige materialer, men også de rette træsorter at sammensætte en trappe der matcher. Der er mange elementer, du skal tage med i tankerne, når du vælger design og udformning af trætrappe, men heldigvis har vi hos BV-trappen et bredt udvalg af gelændere, håndlister, stolper og vi har rigtig mange muligheder for tilvalg. Desuden bruger vi vores mange års erfaring til at guide dig gennem hele processen.
Som du kan se i vores liste over træsorter, har vi over 25 forskellige træsorter at vælge imellem, og vi rådgiver meget gerne omkring fordele, ulemper og de mange muligheder, de forskellige træsorter giver jer. Vi arbejder altid med den absolut bedste kvalitet, og vores trætrapper produceres af træ, som er tørret i ovn således, at de opnår en fugtighed på 8-10%. Vi arbejder med træ fra hele kloden, men henter primært fra Sydamerika, Asien og Europa. Fælles for dem alle træsorterne er, at de er velegnede til trætrapper og at de stammer fra bæredygtigt skovbrug.

Oplev trætrapperne inden du bestiller

Du finder vores trapper i vores showroom i Glostrup, samt rundt i mange danske hjem. Trætrapperne fra BV Trappen produceres på vores fabrik i Thy, men du kan altså opleve vores trapper i træ i naturlige omgivelser i vores udstilling i Glostrup. Det er en god ide at besigtige og se nærmere på trætrapperne, inden du bestiller, så vi anbefaler, at man lægger vejen forbi Glostrup.

Har du brug for råd eller sidder du med spørgsmål, så tag endelig kontakt til os. Vi sætter en ære i at levere både trapper og service af allerhøjeste klasse, og det vil du opleve, hvis du tager kontakt til BV Trappen. Vi ser frem til at høre fra dig.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok