x
Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Ring på tlf. 97 94 57 11
Eller send en besked:

Tlf: 9794 5711 Brug for hjælp?

Brug for hjælp? Ring til os på tlf. 97945711!

Træsorter

Nedenfor ses et udvalg af vores mest brugte træsorter og overfladebehandlinger. Træsorterne kan alle frit overfladebehandles som ønsket - dette er kun et udvalg. Skulle du have nogle specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os. 

OBS: Billederne på siden er blot vejledende. Da der er tale om et naturmateriale, vil træstruktur og overfladebehandling kunne afvige fra billederne i forhold til det færdige produkt!

Klik på billederne for større format! Eller kontakt BV Trappen i dag på telefon 97945711.​

Hel stavlængde vs. parket

Al træ der benyttes til produktion af vores trapper er udført i massiv træ. Meget af det træ vi benytter kan fås i både hel stavlængde og i brudte stave; parket. Som standard leveres træet i hel stavlængde. Styrkemæssigt er der ingen forskel - det er træsorten der bestemmer styrken. Ved parket kan der forekomme mere nuancespil i træet og vil derfor oftest passe godt sammen med et parketgulv i samme træsort. Hele stave kan derimod give et mere roligt og eksklusivt udtryk - til en lidt dyrere pris, da der forekommer mere spild ved produktion af denne type. Om man vælger parket eller hele stave er derfor en smagssag.

Ved parket vil samlingerne desuden synes ved trinenes forkant. Se eksempler. 

 

Alt træ der benyttes til produktion af vores trapper er af absolut bedste kvalitet og ovntørret ned til en fugtighed på 8-10 %. Der er fra Dansk Trappe Kontrol krav til træets kvalitet, fugtighed og egenkontrol af råvarer som skal overholdes. Vores træsort kommer fra forskellige lande med et bæredygtigt skovbrug – hovedsagligt i Europa, Asien og Sydamerika. De træsorter der er nævnt her på siden er alle velegnede til trapper – der er dog forskel på deres egenskaber og modstandsdygtighed over for slid og trykmærker. I tabellen vises træsorternes egenskaber i forhold til hinanden. Jo højere tal – jo hårdere overflade.

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok