x
Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Ring på tlf. 97 94 57 11
Eller send en besked:

Tlf: 9794 5711 Brug for hjælp?

Trappedele

Træsorter

Træsorter

Nedenfor ses et udvalg af vores mest brugte træsorter og overfladebehandlinger. Træsorterne kan alle frit overfladebehandles som ønsket. Dette er kun et udvalg – skulle du have nogle specielle ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os. Klik på billederne for større format!

OBS: Billederne på siden er blot vejledende. Da der er tale om et naturmateriale, vil træstruktur og overfladebehandling kunne afvige fra billederne i forhold til det færdige produkt!

Brug for hjælp? Ring til os på tlf. 97945711!

Gennemgående stave vs. parket
Trapperne leveres normalt med træ i gennemgående stave. Dog tilbyder vi også muligheden for parket, hvilket er brudte stave, hvortil der kan forekomme mere spil i træets struktur. Samlingerne ved parket vil desuden synes ved trinenes forkant. 

 

Alt træ der benyttes til produktion af vores trapper er af absolut bedste kvalitet og ovntørret ned til en fugtighed på 8-10 %. Der er fra Dansk Trappe Kontrol krav til træets kvalitet, fugtighed og egenkontrol af råvarer som skal overholdes. Vores træsort kommer fra forskellige lande med et bæredygtigt skovbrug – hovedsagligt i Europa, Asien og Sydamerika. De træsorter der er nævnt her på siden er alle velegnede til trapper – der er dog forskel på deres egenskaber og modstandsdygtighed over for slid og trykmærker. I tabellen vises træsorternes egenskaber i forhold til hinanden. Jo højere tal – jo hårdere overflade.

 

 

Fyr 490   Ahorn  590
Lærk 665   Mahogni   500
Birk 610   Bøg 680
Pitchpine 520   Ask 650
Merbau 800   Kirsebær 570
Jatoba 1000   Eg 650

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok