x
Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Ring på tlf. 97 94 57 11
Eller send en besked:

Tlf: 9794 5711 Brug for hjælp?

Træsorter

Nedenfor ses et udvalg af vores mest brugte træsorter og overfladebehandlinger, som du blandt andre har mulighed for at vælge til din nye trappe. Træsorterne kan frit overfladebehandles som ønsket. Dette er kun et udvalg - skulle du have nogle andre ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os. Foruden diverse træsorter er det også muligt at vælge malede overflader fx sort og hvid. 

OBS: Billederne på siden er blot vejledende. Da der er tale om et naturmateriale, vil træstruktur og overfladebehandling kunne afvige fra billederne i forhold til det færdige produkt!

Hel stavlængde vs. parket

Al træ der benyttes til produktion af vores trapper er udført i massiv træ - også parket. Meget af det træ vi benytter kan fås i både hel stavlængde og i brudte stave; parket. Som standard leveres træet i hel stavlængde. Styrkemæssigt er der ingen forskel - det er træsorten der bestemmer styrken. Ved parket kan der forekomme mere nuancespil i træet og vil derfor oftest passe godt sammen med et parketgulv i samme træsort. Hele stave kan derimod give et mere roligt og ensartet udtryk.

Ved parket vil samlingerne synes ved trinenes forkanter. Se eksempler. 

Bæredygtigt skovbrug

Alt træ der benyttes til produktion af vores trapper er af absolut bedste kvalitet og ovntørret ned til en fugtighed på 8-10 %. Der er fra Dansk Trappe Kontrol krav til træets kvalitet, fugtighed og egenkontrol af råvarer som skal overholdes. Vores træsort kommer fra forskellige lande med et bæredygtigt skovbrug – hovedsagligt i Europa, Asien og Sydamerika. De træsorter der er nævnt her på siden er alle velegnede til trapper – der er dog forskel på deres egenskaber og modstandsdygtighed over for slid og trykmærker. I tabellen vises træsorternes egenskaber i forhold til hinanden. Jo højere tal – jo hårdere overflade.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok