x
Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Ring på tlf. 97 94 57 11
Eller send en besked:

Tlf: 9794 5711 Brug for hjælp?

Trappe regler

Der er ikke opsat deciderede krav til indvendige trapper og gelændere i private boliger, jf. bygningsreglementet BR18, udover at trappen skal være god at gå på. Men det kan faktisk være lidt kompliceret, når der ikke er nogle regler eller retningslinjer. Derfor efterspørger Dansk Trappe Kontrol og Dansk Byggeri også en lovgivning, som stiller nogle klare regler op for kravene til indvendige trapper. Hos os vil vi gerne bygge og levere en trappe, der er både sikkerhedsmæssig forsvarlig, samtidig med at den har et flot design.  

 

Sådan konstrueres en god trappe og gelænder

Vi vil gerne lave trapper, der er gode at gå på uden at gå på kompromis med sikkerhed og udseende. En god trappe afhænger af tre faktorer; anvendelse, plads og materiale. Den trappe, du skal have i dit hus, afhænger af hvor meget, du skal bruge den. Bruger du trappen hver dag, er det ideelt med en trappe med høj sikkerhed og god komfort. Det er også vigtigt at trappen er tilgængelig, hvorfor plads kommer til at spille en afgørende rolle. Der skal være plads til den trappe, du skal have, både i forhold til at den ikke skal optage for meget plads i rummet samtidig med, at der skal være plads til at anvende trappen. Materialerne af trappen vil have en indvirkning på både komfort og udseende, hvilket i alle tilfælde mest er en personlig præference. En personlig præference er det også, om trappen skal have gelænder i træ eller værn i glas eller stål. Vi tilbyder flere forskellige løsninger og anbefaler altid gelænder eller værn for at højne trappens sikkerhed.  

 

Medlem af Dansk Trappe Kontrol

Hos BV-Trappen er vi medlem af Dansk Trappe Kontrol. Det betyder, at du som kunde hos os altid er garanteret en trappe, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Alle trapper, der er DTK mærkede, overholder både kvalitetsparametre og krav om gangkomfort. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden og kvaliteten af vores trapper.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok