x
Brug for hjælp?

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Ring på tlf. 97 94 57 11
Eller send en besked:

Tlf: 9794 5711 Brug for hjælp?

Brug for hjælp? Ring til os på tlf. 97945711!

Gelænder til din trappe

Sammensæt dit trappegelænder

Du kan frit sammensætte dit gelænder helt som du ønsker - der findes en masse kombinationer og muligheder. Dit trappegelænder sammensættes ved at vælge ønskede type balustre (ses herunder), håndlisteprofil og ønskede stolpetype

BV Trappen tilbyder alt fra de enkle standardgelænder i træ og over til de mere eksklusive designløsninger i glas og stål. 

Alle BV Trappens gelændertyper tilbydes også som vandret gelænder til afskærmning rundt om dit trappehul og fås i mål efter dine forhold.

Under hver trappetype kan du i galleriet se et udpluk af, hvordan de forskellige gelændertyper kan kombineres med vores udvalg af håndlister, stolper, træsort mm. Fandt du ikke det du leder efter? Kontakt os og lad os hjælpe dig med din nye gelænderløsning!Vælg de rette balustre til trappen

Balustre er de stave i gelænderet, der forbinder håndlisten med vangen og kan fås i både træ og rustfrit stål. Balustre er oftest lodrette, men kan også ligge vandrette.

Du kan frit vælge de balustre til dit gelænder, som du ønsker. Valget afhænger typisk af hvilken trappestil man går efter, samt hvilke håndlister og stolper, der vælges. For at skabe den bedste harmoni, vælger man typisk en kraftig baluster til en kraftig håndliste, mens en smallere håndliste vil kræve smallere og mere elegante balustre.

Vores standardsortiment af balustre i træ består bl.a. af minimalistiske rundstokke, klassiske drejede balustre, profilerede balustre og koniske balustre. Derudover har vi balustre i rustfrit stål, som især bruges til glasgelændere, men som også tilbydes til vores trægelændere, eksempelvis som vandretliggende balustre.

Der er mange valgmuligheder, når der skal sammensættes et trappegelænder. Udover udformingen af balustrene har vi også en masse træsorter og overfladebehandlinger at vælge i mellem.

Er du i tvivl om dit valg? Så kontakt en af vores trappeeksperter i dag. Vi sørger for at få sammensat den bedste gelænderløsning til jeres trappe.

 

Klik på billederne for større format.

Øvrige gelændertyper

Glasgelænder

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok