PROJEKTER

Merværdi til byggeprojekter

BV Projekt

Hvert år vinder vi mange projekter på grund af vores store projekterfaring
BV Trappen tilfører masser af merværdi til store byggeprojekter, og vi har stor erfaring i at levere skræddersyede trapper til nybyggerier. Vi har et koncept, der skaber tryghed hos bygherre og byggeledelsen.

Vi starter altid ved den gode dialog, fordi vi ved, at god dialog og professionel rådgivning fra start til slut er væsentligt for et vellykket samarbejde. Dialogen indledes oftest direkte med arkitekterne, med hvem vi er med til at udvikle hele projektet.

Hos BV Trappen har vi altid fokus på pris og kvalitet
Med BV Projekter tilbyder vi også professionel projektledelse, så byggefirmaerne ikke skal bekymre sig om trapperne til deres projekt. Det ansvar påtager vi os, og vores industrialiserede produktion matcher de store byggefirmaers behov.
Hos os er byggeprojekter opdelt i tre faser: Planlægningen, selve ordren og den efterfølgende service. I planlægningsfasen rådgiver vi bygherrer om mulige trappeløsninger, og vi kommer naturligvis også ud på projektet og måler alt op, ligesom vi påtager os projektledelsen for trapperne.

Når vi er enige om løsningen til et projekt, bliver trapperne produceret på vores fabrik i Thy. Her går vi naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten, hvad vores medlemskab af Dansk Trappe Kontrol er en garanti for. Og så fragter vi de færdige trapper ud i egne biler, lige som de kan blive monteret af vores egne, erfarne montører - det giver bygherrerne en stor sikkerhed.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok